Ο Ιστολόγος

Σε αυτή την ενότητα θα εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με το Ιστολόγιο: αλλαγές, ενημερώσεις, σχέδια...


Όπως επισημαίνεται και στο εισαγωγικό κείμενο, το περιεχόμενο αυτού του ιστολογίου χωρίζεται σε δύο βασικούς άξονες:

  • Προτάσεις που αφορούν το πολιτικο σύστημα, την καθημερινότητα, από τη μία και 
  • Κάποιες ειδήσεις που δεν απασχόλησαν πολύ, αλλά θεωρούμε σημαντικές , από την άλλη.

Σκοπός αυτής σελίδας δεν είναι, κατά κύριο λόγο, να σχολιάσει και να στηλιτεύσει γεγονότα της καθημερινότητας. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά ιστολόγια που το κάνουν αυτό, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να καταλάβουμε πράγματα που ίσως δεν είχαμε σκεφτεί. Όσα ιστολόγια γνωρίζουμε με αυτό το περιεχόμενο θα τα προτείνουμε και μέσα από αυτόν τον διαδικτυακό χώρο.
Κύριος σκοπός, λοιπόν, είναι να προτείνει ιδέες και άμα αυτές οι ιδέες γίνουν αρεστές, να τις κάνει να ακουστούν όσο πιο δυνατά γίνεται. Οι ιδέες αυτές μπορούν να προέρχονται από οποιονδήποτε.

Η δημιουργία αυτού του ιστολογίου είναι το αποτέλεσμα της αναζήτησης ενός τρόπου συμμετοχής στη λήψη των αποφάσεων, ενεργής συμμετοχής στα κοινά. Βέβαια ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουμε αν θα καταφέρει να πετύχει αυτόν το σκοπό.

Για οποιεσδήποτε προτάσεις, ιδέες, ενστάσεις τόσο για το ιστολόγιο, όσο και για αναρτήσεις στείλτε  email εδώ: wakengetmad@gmail.com . Αν ενδιαφέρεστε για το περιεχόμενο του ιστολογίου, γραφτείτε στις ενημερώσεις στη δεξιά στήλη.